FYSIKAALINEN VERISUONITERAPIA

06.10.2020

Bemer- terapialla (lyhenne sanoista Bio-Electro-Magnetic-Energy-Regulation) voi parantaa verenkiertoa pienimmissä verisuonissa ja siten tukea kehon omia parantumis- ja uudistumisprosesseja.

Verenkierto on ihmiskehon syöttöjärjestelmä ja 75% tästä syöttöjärjestelmästä on pienimpien verisuonten alueella (mikroverenkierto). Mikroverenkierto toimittaa kudoksille ja elimille ravinteita ja happea ja vie jätteet takaisin niille hävitettäväksi. Vain näiden syöttö- ja hävittämisprosessien avulla kehon solut voivat täyttää erilaiset elämää ylläpitävät tehtävänsä ja antaa keholle energiaa. Sydän varmistaa, että verisolut liikkuvat verenkierrossa, mutta silti verisolujen on toimitettava ja puhdistettava yli 120 000 kilometrin alue. Koska sydän ei pysty selviytymään tästä yksin, se tarvitsee apua: pienemmät verisuonet ajavat verisoluja eteenpäin järjestelmässä omien pumppaavien liikkeidensä (vasomotion) kautta ja tukevat siten sydäntä. Lisäksi ne säätelevät liikkeillään verenkiertoa siten että alueet, joilla tarve on sillä hetkellä korkeampi, saavat paremmin verta kuin alueet, joilla tarve on väliaikaisesti matalampi.

Alhaisen vuontitiheyden omaavan sähkömagneettisen kentän rakenne on ratkaisevan tärkeä mikroverenkierron säätelymekanismin tehokkaalle stimulaatiolle. 

Tulos on vaikuttava: Solut voivat suorittaa erilaisia ​​tehtäviään: esimerkiksi taistella sairauksia ja kipuja vastaan puolustuskyvyn vahvistuessa, parantaa haavoja, antaa energiaa fyysiseen ja henkiseen suorituskykyyn ja
palauttaa kehon voimaan paremmin.


BEMERillä on EU:n CE-merkintä (CE0483) (93/42 / ETY).
Viimeisten 15 vuoden aikana BEMER-hoidosta on tehty 46 julkaisua ja neljä
tieteellistä tutkimusta PubMedissä.