FOTOBIOLOGINEN VALOHOITO

03.10.2020

Bemer- terapian B.LIGHT- hoitoyksiköllä voidaan tukea asiakkaan paranemista ihosairauksissa, haavojen hoidossa sekä kosmeettisessa käytössä. Hoitoyksikön punainen valo on fotobiologisesti erittäin tehokas. Se vahvistaa iho- ja sidekudossolujen runsaasti energiaa vaativia yhteyksiä ja on erityisen sopiva käytettäväksi täydentävänä hoitona erilaisiin iho- ongelmiin.

Erittäin tehokas, punainen fotobiologinen valo edistää korkeaenergisten sidosten muodostumista
iho- ja sidekudossoluihin.
Ihon vammojen ja sairauksien paraneminen nopeutuu (varsinkin palovammojen jälkeen), kuten neurodermatiitti, psoriaasi, ekseema, akne, viallinen iho, syylät ja vitiligo.
Pehmeän laserhoidon vaikutuksia tutkittaessa, on osoitettu, että energian tuottamista mitokondrioissa (solujen voimalaitoksissa, jotka vastaavat solujen energia-aineenvaihdunnasta) voidaan tukea valolla vaikuttamalla tiettyihin entsyymikomplekseihin. Puhutaan niin kutsutusta valokuvahapetuksesta - valon aiheuttamasta lisäyksestä
ATP-
synteesissä. Koska ATP on solun yleinen työenergia, voidaan kehon tärkeisiin toimintoihin,
erityisesti ihon aineenvaihduntaan, vaikuttaa positiivisesti tällä tavalla.
Tutkimukset ovat osoittaneet ja vahvistaneet sen, että laservalon koherenttia (niputettua) säteilyä ei tarvita fotobiologisten vaikutusten aikaansaamiseksi. Erittäin kirkkailla valoa lähettävillä diodeilla, joilla on tietyn aallonpituuden yksivärinen valo, oli fysiologisia vaikutuksia, jotka ovat samanlaisia ​​kuin pehmeän laserin.